De micsoda ez a Kajtár Macska?

Konyecsni Enikő vagyok, blogtulaj. Mindig is imádtam főzni, kislány koromtól szerettem a konyhában lenni - ha nem mondták meg, mit csináljak. Ha megmondták, akkor menekülhetnékem lett. Ez még ma is így van, ezért aztán jellemzően saját ötlettől vezérelve, önálló recepteket költve főzök, egy egészen apró budoárban. Szeretem a gyorsan és egyszerűen elkészíthető ételeket, a nagy együttevéseket, a rusztikus finomságokat.

20180727_202706.jpg

Számomra fontos szempont, hogy a hozzávalók egészségesek és jó minőségűek legyenek, az elkészült étel pedig se a zsír, se a cukormutatót ne üsse ki, kivéve vasár- és ünnepnapokon. Gyakran főzök vega kaját, de jelenleg vegyesen táplálkozom.

A blogon egyszerű és gyors, valamint bonyolult és lassú recepteket fogok megosztani, továbbá, mivel van egy erőteljes exhibicionista vénám, tájékoztatlak a slow living és a rohanó életmód vadházasságából született lájfsztájlunkról is, ami szerintem, hát, minimum tanulságos.

És, hogy teljes legyen a show, nem maradhat ki az ezo-butik sem, hiszen felkent jógaoktató, szenvedélyes álmodó, kíváncsi tarot használó és asztrozófus hallgató vagyok, ami térítésmentes lilaságra ösztönöz itt a blogon.

De a fősodor a kaja.

Mert ezoizé, családi élet és bemutatkozás ide-oda, leginkább és leggyakrabban mégiscsak éhes vagyok.

P.s.: (Vagy szomjas.)